Produkter

Ejendommens produkter er ændret til nu pr 2005 udelukkende at omfatte Agerbrug og udlejning af kontor og kursus lokaler.

Produkt programmet har tidligere omfatter pt.:

og i forbindelse med Agerbruget salg også af

Produkt programmet er fastlagt efter de ønsker vi har til driften af ejendommen, og til de muligheder som det eksisterende produktions apparat giver.

Med et par lave arealer, er det oplagt at producer oksekød fra Kreatur som går i løsdrift, og dermed får et værdigt og harmonisk liv uden stres, og med en optimal kødkvalitet uden vægstfremmer.

Haflingerne er egentlig oprindelig taget ind da Hanne og Pernille ønskede sig heste. Nu bruges de ikke mere som ride heste, men alene som opdræt og "kæle dyr".

Vi kiggede os omkring og var måske først lidt hooked på den Jyske Hest. Et dejligt dyr, stor og rolig. Men da vi også ønskede at holde lidt på økonomien, og de store heste æder temmeligt meget, kigge vi os fortsat omkring, og kom så ind på Haflinger.

Der var ikke så for fertile mange Haflinger i Danmark på dette tidspunkt, og så var det en flot og dejlig rolig hest. Det faldt vi for. Endelig er det en hest fra Østrige, så det gav os noget at tage derned efter.

Juletræer har der været på Minnislyst de sidste 40 - 50 år, omen de første groede op og blev for store til juletræer.

De er blevet fældet og nye sat, (hvoraf nogle også er blevet for store), og yderligere areal er tilplantet. Det er dog tanken at udvide produktionen igen.

Agerbruget er traditionelt.

Pelsdyr avl er inde i vore overvejelser for tiden, og i den forbindelse har vi investeret i 12 pels kaniner, Casterex., for at se om det er noget.